Avancerad sökning

0 € to 1.200.000 €

More Search Options
vi hittade 0 results
Your search results

Lägenheter i ombyggt kloster från1500-talet i centralaTavira.

Detta ombyggda kloster kommer att inhysa några av de mest uppmärksammade och historiska bostäderna i Tavira  och hela Östra Algarve. Här har man omvandlat ett kloster till ett lyxigt residens i centrum av Tavira. Klostret är från 1500-talet och har genomgått lite förändringar under åren men utan att förlora sin karaktär och historiska värde.

Arkitekten bakom ombyggnaden är den prisbelönta portugisiska arkitekten Eduardo Souto Moura.

Man har behållit klostret nästan orört på utsidan och på insidan har inga väggar fått rivas. Men allt är nyrenoverat och av hög kvalitet.  Samtidigt har man på ena sidan av det gamla klostret lagt till ett antal helt nybyggda lägenheter. De lägenheter som ligger i den gamla delen har mycket trappor.

Om man kommer gående går man med fördel in till klostret genom den del som tidigare användes som kyrka. Kyrkan kommer att avdelas så att den ena delen inhyser en restaurang. När man sedan gått igenom kyrkan och kommer in till klostergården kan man inte annat än att bli helt hänförd.

Lugnt och tyst trots det centrala läget, en klostergård som andas stillhet och lugn med en enorm pool i mitten. Det finns också en till mindre pool på området.

Beroende på vilken lägenhet man väljer så har man antingen stadsutsikt eller utsikt över saltbassängerna och havet.

Här finns olika storlekar på lägenheter och några få har egen terrass eller uteplats. Lägenheterna i den nya tillbyggnaden har alla uteplatser.

Priser:

1-sovrum 204.000 Euros-210.000 Euros

2-sovrum 243.000 Euros-291.000 Euros

3-sovrum 277.000 Euros

Property Id : 19583
Pris: 277.000 €
Sovrum: 3
Område: Tavira
Pool: Ja (gemensam)
Ref Nr: TVR124PS

Alla bilder

Karta – visar ungefärlig position

Förmedlare

Gunvor Alffram

Gunvor Alffram
+46 708 374 100
info@algarvefastigheter.se
Skype: gunvor.alffram

Kontakta mig