Avancerad sökning

0 € to 1.200.000 €

More Search Options
vi hittade 0 results
Your search results

Lyxvilla med utsikt över Tavira, havet och bergen

Den här fantastiska villan är perfekt för en stor familj. Längst ned finns också en separat lägenhet.

Detta lilla ”slott” med en hemtrevlig känsla, ligger högt med en härlig utsikt över Tavira och havet och bara 10 km från Tavira. Trädgården har många olika ”hemliga” sittplatser för att kunna njuta av naturen och utsikten. Här finns också en putting green att träna på, som är omgiven av den vackra trädgården med automatisk bevattning. Poolområdet som är helt insynsskyddat, ligger i söderläge med utsikt mot havet.

Huset var färdigt 2004. Hög kvalitet. Det består av 3 våningar. På entrevåningen finns kök, stort öppet vardagsrum med matplats/ matsal, ett arbetsrum/sovrum, gästtoalett samt ett sovrum med badrum en-suite. På övre planet finns 2 sovrum, båda med badrum en-suite och tillgång till en stor terrass. Ett av sovrummen har även ett dressingroom.

Längst ned i huset kan man lätt ordna en separat lägenhet. Nu består den av 2 sovrum, vardagsrum, badrum och kitchenette. Här finns utgång till en stor terrass i söderläge.

Huset har luftkonditionering genomgående, solenergi för varmvatten, dubbelglasade fönster, egen brunn samt automatisk bevattning av trädgården. Ytan är 375 kvm men obs att man beräknar ytan annorlunda i Portugal.

Property Id : 10
Pris: 650.000 €
Tomtyta: 2.100 m2
Rum: 7
Sovrum: 6
Badrum: 4
Område: Tavira-området
Pool: Ja
Ref Nr: TVR026CA

Karta – visar ungefärlig position

Förmedlare

Gunvor Alffram

Gunvor Alffram
+46 708 374 100
info@algarvefastigheter.se
Skype: gunvor.alffram

Kontakta mig