header_image

0 € to 2.000.000 €

More Search Options

0 € to 2.000.000 €

More Search Options

0 € to 2.000.000 €

More Search Options
0 objekt matchar din sökning VISA SÖKRESULTAT
Avancerad sökning

0 € to 1.200.000 €

More Search Options
vi hittade 0 results
Your search results

Aktiviteter

Sol och bad

Sol och bad

Algarvekusten har fantastiska stränder. Stranden i Tavira ligger på ön Ilha de Tavira. Dit åker Du färja eller Vattentaxi. Färjeturen tar cirka 10 minuter och kostar en dryg euro tur och retur. Ön är 14 km lång och består av finkornig sand så långt ögat når. På ön finns ett flertal restauranger och här finns även möjligheter till vattensporter. Det finns också många stränder runt om i grannbyarna.

Båtturer

Båtturer

Utbudet av båtturer är stort. Det finns turer med olika inriktning, till exempel delfin safari eller grottur.

Rio Formosa

Ria Formosa

Ria Formosa är ett naturreservat mellan fastlandet och havet. Det består av ett unikt lagunsystem i ständig förändring beroende av vindar, strömmar och tidvatten. Detta område har en exceptionell fauna och flora. Åk långsamt med båt genom labyrinterna av kanaler och öar som sträcker sig åt alla håll.

Vattenland

Vattenland och djurparker

Här finns flera vattenland och djurparker. Av djurparkerna är Zoomarine den mest populära där Du bland annat kan simma med delfiner.

Sporter

På Algarvekusten kan Du ägna dig åt alla tänkbara vattensporter. Segling, windsurfing, vattenskidor, jet‐ski, dykning, kayak och mycket mer.
Tennis, ridning, fiske, vandring och cykling är också mycket populärt här.
För golf se mer info här >>

Utflykter

Utflykter

Det finns mycket att upptäcka på Algarve och i Portugal. Du kan åka på organiserade utflykter tex till vinodliongar och olivlundar eller själv åka runt utmed kusten till fiskebyar eller till byar inåt landet. Det är också lätt att ta sig till Spanien (30 min). Till Sevilla är det 20 mil.
Aktiviteter Algarve: http://www.visitalgarve.pt/?idioma=uk